Despre noi – Legancy
Cart 0

Despre noi

 

Legancy este un brand autentic românesc, concentrat pe produse din piele naturală de bovină, construit în urmă cu 25 ani. Povestea noastră începe în anul 1996, în București, când un expert în tipuri de piele se hotărăște să-și deschidă un atelier de încălțăminte, pe nume Legancy. Nu a trecut mult timp până când Legancy s-a diferențiat ușor de concurență, prin calitatea înalta a produselor, precum și seriozitatea cu care era tratat fiecare client în parte. În anul 2000, se deschide fabrică LEGANCY, care furnizează pantofi din piele naturală pentru sute de comercianți. În anul 2015, timpurile ne obligă să fim prezenți și în mediul online, mai exact pe www.legancy.ro !

 

Principiile de baza pe care funcționează compania noastră sunt: 

1. Brand autentic - modele originale

Toate modelele sunt concepute de design-erii noștri, toate modelele conțîn elemente cheie, specifice stilului nostru. Suntem un brand autentic românesc, vindem și comercializam doar în România, modelele de pe site-ul nostru nu pot fi găsite în altă parte.

2. Prelucrare manuală exclusiv din piele naturală

Toți pantofii noștrii sunt prelucrați doar din piele naturală. Niciodată nu am lucrat cu alt tip de material și nici nu avem de gând să facem asta. Preferăm piele de calitate înalta din piele de bovină, din mai multe motive, printre care și comoditatea pantofilor, deoarece piele se mulează perfect după piciorul fiecărui client în parte.

3. Seriozitate și punctualitate

Motivul principal pentru care suntem în top-ul magazinelor online din România este cu siguranță seriozitatea de care dăm dovadă. După fiecare comandă efectuată pe site, orice client este contactat în maximum 15 minute de către un membru din echipa noastră, pentru a confirmă comandă, precum și pentru a fi ghidat în alegerea mărimii corecte și pentru orice altă nelămurire. 

4. Amabilitate

Toți clienții noștri țin să menționeze că personalul nostru este foarte amabil. În echipa noastră, punem foarte mult accent pe asta. Toți membrii echipei Legancy au o energie pozitivă și rezolva orice problema cu zâmbetul pe buze.